SPORTSLEVERANDØR SØGER KLUBBER

Holdsport er en del af vores DNA. Er du på udkig efter ensartet sportstøj til dig og dit hold? Drag fordel af over 120 års erfaring med at udstyre klubber og hold inden for en lang række sportsgrene. Uanset om du er en amatørklub, et professionelt hold eller en virksomhed, skal du blot skrive til os - vi vil rådgive dig!

Kontakt os nu

DIT HOLDS UDSTYR

Uanset om det drejer sig om individuelle trøjer, træningsdragter, T-shirts, udstyr eller fanartikler - med ERIMA er du og dit hold perfekt udstyret til den næste sæson eller det kommende arrangement. Takket være mix & match-princippet kan du også kombinere forskellige modeller og størrelser. Vi tilbyder enhver klub og ethvert hold en uovertruffen holdrabat!

Tjek vores kataloger

DIN ERIMA KLUBBUTIK

ERIMA støtter dig og din klub med en individuel klubshop. Som en særlig service opretter vi butikkerne klar til dig. 

DIT INDIVIDUELLE KLUBKATALOG

Vi udarbejder dit eget klubkatalog eller din egen flyer med dit klublogo og din individuelle klubkollektion. Som en PDF til at bladre i online eller trykt for hvert hold.

MIN ERIMA-KONFIGURATOR

Skab dit holdoutfit bestående af trøje og shorts i et skræddersyet design. Der er ingen grænser for din kreativitet og dit design.

Design det nu

SERVICE SOM FOR FAGFOLK

Føl dig som en professionel, og klæd dig som en! Som en traditionel virksomhed støtter vi også mindre, regionale klubber ud over vores sponsorerende partnere. Uanset om det er en distriktsliga, landsdelsliga, løbegruppe eller firmaarrangement - ERIMA er din kontaktperson: fra rådgivning, til tilbud, til bestilling og service bagefter. Hos os er alle professionelle.

DINE ERIMA-FORDELE

Hjemsted for Teamsport: I vores moderne ERIMA logistikcenter opbevares mere end 3,5 millioner produkter på mere end 20.000 m2 til dig og dit hold. Med op til 50.000 varer om dagen sikrer et topmoderne lagersystem det, som vi er kendt for: enestående leveringskapacitet, konsistens og hastighed.

Kontakt os nu

HURTIG LEVERING

Mere end 3,5 millioner produkter er altid på lager i vores centrallager og klar til øjeblikkelig afsendelse. Selv ved bestillinger af store mængder er alle vores varer tilgængelige til øjeblikkelig levering.

LANG TILGÆNGELIGHED

Uanset om det er udskiftning af spillere eller slitage på sportstøj, ændrer klubber og hold sig hele tiden. Derfor er vores teamlines tilgængelige i fire år og kan nemt genbestilles når som helst.

PREMIUM KVALITET siden 1900

Når det kommer til sport, kan tingene nogle gange blive hårde. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, holdbarhed og lang levetid på vores sportsartikler.

120 ÅRS ERFARING MED HOLDSPORT

100 % holdsport! Vi har været aktive som producent af sportsudstyr siden 1900 og har opbygget et netværk i hele Europa med over 2.000 specialforhandlere og mere end 1.500 klubber. Vi er specialisten i at udstyre hold, trupper og hele klubber med sportstøj og tilbehør. Uanset om det er til fodbold, håndbold, volleyball, tennis, atletik, løb, gymnastik, bordtennis eller enhver anden sport eller aktivitet, der udøves som et hold.

Se vores historie

ERIMA ER DIN PARTNER

Har du og dit hold yderligere spørgsmål? Ønsker du en uforpligtende konsultation først? Ønsker du et individuelt tilbud eller ønsker du at bestille direkte? Så skriv til os via vores kontaktformular - vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Kom i kontakt med os nu

 Klik her for at se privatlivspolitikken.