BLIV PARTNER MED ERIMA!

Er du en sportsforhandler eller en modebutik? Bliv partner med Erima og få din forretning til at vokse. Uanset om du har brug for professionelt sportstøj, vores topsælger fodbolde, digitale klubbutikker eller marketingmateriale til at tiltrække nye kunder - vi er ved din side. Vores internationale forretningsteam taler gerne med dig om attraktive samarbejdsmuligheder. Lad os udvide vores forretning sammen.

Kontakt os nu

HVORFOR SKAL DU BLIVE EN ERIMA-DISTRIBUTØR?

Som en traditionel virksomhed støtter vi også mindre, regionale klubber ud over vores sponsorpartnere. Uanset om det drejer sig om en distriktsliga, landsdelsliga, løbegruppe eller firmaarrangement - ERIMA er din kontaktperson: fra rådgivning, til tilbud, til bestilling og service bagefter. Hos os er alle professionelle.

DINE ERIMA-FORDELE

Hjemsted for Teamsport: I vores moderne ERIMA logistikcenter opbevares mere end 3,5 millioner produkter på mere end 20.000 m2 til dig og dit hold. Med op til 50.000 varer om dagen sikrer et topmoderne lagersystem det, som vi er kendt for: enestående leveringskapacitet, konsistens og hastighed.

Kontakt os nu

HURTIG LEVERING

Mere end 3,5 millioner produkter er altid på lager i vores centrallager og klar til øjeblikkelig afsendelse. Selv ved bestillinger af store mængder er alle vores varer tilgængelige til øjeblikkelig levering.

 

LANG TILGÆNGELIGHED

Uanset om det er udskiftning af spillere eller slitage på sportstøj, ændrer klubber og hold sig hele tiden. Derfor er vores teamlines tilgængelige i fire år og kan nemt genbestilles når som helst.

PREMIUM KVALITET siden 1900

Når det kommer til sport, kan tingene nogle gange blive hårde. Derfor lægger vi stor vægt på kvalitet, holdbarhed og lang levetid på vores sportsartikler.

ERIMA ER DIN PARTNER

Har du og dit hold yderligere spørgsmål? Ønsker du en uforpligtende konsultation først? Ønsker du et individuelt tilbud eller ønsker du at bestille direkte? Så skriv til os via vores kontaktformular - vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Bliv en partner!

 Klik her for at se privatlivspolitikken.